Welkom op de UNofficial Van Kooten en De Bie Homepage
HomePage De tiepetjes van Koot en Bie De interactieve Koot en Bie Quiz Geluidsfragmenten van Koot en Bie Teksten van Koot en Bie Diversen, waaronder Bibliografie,  Jacobse & Van Es, Gé en Arie, en meer .. Ruilbeurs: gevraagd en aangeboden Koot en Bie Startpagina
     
Zondag 16 november!!
Zondag 16 november is het zover! Dan wordt de Terugkeek van Van Kooten & De Bie op Nederland 3 uitgezonden. Jij hebt een stem in de keuze van de fragmenten die herhaald zullen worden. Ga snel naar de VPRO-site en kies jouw 5 favoriete fragmenten."Een uitzending met een democratisch tintje, omdat Koot & Bie niet alleen van zichzelf waren, maar ook een beetje van het volk!", aldus de VPRO.
De Opel Kadett van Cor van der Laak!
De redactie kreeg een wel heel bijzondere email van Paul Colbers:
Hij kwam er bij toeval achter dat de Opel Kadett die hij bezit, hetzelfde kenteken heeft als de Kadett van Cor van der Laak destijds had. Dit is natuurlijk een geweldig "collector's item"! Lees in de ruilbeurs meer over deze ontdekking.
Jemig de Pemig!
Een leuke aanrader is het boek "Jemig de Pemig" van Ewoud Sanders. Hij beschrijft de (niet te onderschatten invloed) van Van Kooten en de Bie op de Nederlandse taal. Hoe vaak betrap je jezelf op uitspraken van Koot en Bie?
20.000 pageviews!!
Inmiddels heeft de UNofficial Van Kooten en De Bie Homepage een magische grens van 20.000 pageviews gepasseerd sinds de lancering van deze website "nieuwe stijl" eind 2001.
Wij zijn erg blij met deze mijlpaal en jouw interesse in Van Kooten en De Bie geeft ons de motivatie om spoedig weer nieuwe items op de site te laten zien. Het Koot en Bie forum is in ieder geval al aangepast ...
Menu Items
  Tiepetjes
  Interactieve quiz
  Geluidsfragmenten
  Bibliografie
  Varia
  Ruilbeurs
  Gastenboek
Goeie Peer Productions 1997-2001