Koot en Bie op DVD!
"2 uur vies en veel!"
Ons kijkt Ons
Wat ben jij een viespeuk, zeg!
Quick Links
  Startpagina
  Vraag & Aanbod
  Gastenboek
  E-mail Webmaster
HomePage De tiepetjes van Koot en Bie De interactieve Koot en Bie Quiz Geluidsfragmenten van Koot en Bie Teksten van Koot en Bie Diversen, waaronder Bibliografie,  Jacobse & Van Es, Gé en Arie, en meer .. Ruilbeurs: gevraagd en aangeboden Koot en Bie Startpagina
     

Begin november 2001 is de eerste DVD van Van Kooten en De Bie op de markt gebracht. De titel is "De Vieze Man en veel nettere Nederlanders" en biedt "2 uur vies en veel". Deze fragmenten zijn de eerste die op DVD zijn uitgebracht. De vorige 6 video's van Koot en Bie (zie Video-overzicht), zullen ook spoedig op DVD worden uitgebracht.

Om de beschrijving van Koot en Bie te citeren over deze DVD:
"Sinds de Vieze Man via de televisie zijn intrede deed in de samenleving, zijn normen en waarden hard achteruitgegaan. Het CBP schatte onlangs het aantal vieze mannen in Nederland op 406.350. Deze DVD bevat de vieste scènes van de Enige Echte Vieze Man. Dat er ook nog nette Nederlanders zijn, bewijzen de Zusjes Veenendaal, Moeder en zoon Van Putten, Ralph en Thea Ternauw en vele anderen. Een selectie van lach-, ijzing- en weerzinwekkende topscènes en liederen, uitgezonden tussen 1977 en 1998."

Hieronder kun je vast een voorproefje van de nieuwe DVD van Koot en Bie zien: een overzicht van de fragmenten en screenshots!

Natuurlijk kun je de DVD ook via Internet bestellen. Dit kun je doen bij de VPRO of bij Bol.com. De prijs is iets meer dan 50 gulden (ofwel ongeveer 23 Euro).

Je kunt ook bellen met de VPRO Publieksservice: 035 - 6712911.

 

Een volledig overzicht van alle fragmenten van "De Vieze Man en veel nettere Nederlanders", compleet met screenshots!