Van Kooten en De Bie Forum
FAQ: OverigVRAAG: Ik meen dat er een scene is met Gé en Arie en dat ze over hun vader in het verzet praten. Al pratende komen ze er achter dat hun vader misschien wel fout was. Weet iemand of dat ook op een videoband/DVD staat?

Ingezonden door: Willem Melching, Amsterdam (19-01-2003)

ANTWOORD:
Nog geen antwoord(en). U kunt via het submenu u antwoord insturen.VRAAG: Heeft de fanclub Koot en Bie een adres of telefoonnummer?

Ingezonden door: Toon Vermeeren, Breda (09-12-2002)

ANTWOORD:
Nog geen antwoord(en). U kunt via het submenu u antwoord insturen.VRAAG: Ik zou graag eens naar een lezing van Kees van Kooten willen. Weet iemand waar ik erachter kan komen waar hij optreedt?
B.v.D

Ingezonden door: Jilles de Kooker, Lisse (01-10-2002)

ANTWOORD:
Nog geen antwoord(en). U kunt via het submenu u antwoord insturen.
VRAAG: Hallo mensen! Wie kan mij vertellen wat het favoriete typetje van Wim de Bie is... Ik wil het heeeeel graag weten!!

Ingezonden door: Sandra Heemskerk, Noordwijk (01-04-2002)

ANTWOORD:
Volgens mij had Wim de Bie ooit eens gezegt dat hij Tedje van Es het leukste typetje vond om te spelen

Ingezonden door: Ryan Oomen, Achtmaal (30-04-2003)VRAAG: Wie kan mij vertellen hoe Jacobse zijn voornaam is ??? Het bezorgt mij slaaploze nachten...

Ingezonden door: Koen Klaassen, Amsterdam (14-03-2002);Loda Skrilla, Amsterdam (28-11-2002)

ANTWOORD:
Ik lig al jaren wakker van de achternaam van F.Jacobse. Frits, Fred, Freek, Frans ..... ? Laten we het, godverdegodver, maar bij F houden en lekker gaan leggen!

Ingezonden door: Eduard A. Roozenboom, Doetinchem (05-11-2002)VRAAG: Meerdere inzenders hadden de vraag voor welke bedrijven Van Kooten en de Bie ooit reclamespotjes hebben gemaakt. Graag met jaartallen en omschrijving inhoud ..
De heer Hink wist zich nog een spot te herinneren die zich afspeelde aan een ontbijttafel met allerlei Franse producten. Koot en Bie hadden hierbij ook Franse petten op.

Ingezonden door: Tini Netto, Amsterdam (01-01-2001), Marion Korsten, Nuland (06-01-2002), Desiree de Pauw Gerlings, Amsterdam (08-01-2002) en P. Hink, Amsterdam (08-01-2002).

ANTWOORD:
Nog geen antwoord(en). U kunt via het submenu u antwoord insturen.VRAAG: Wat vinden Koot en Bie op kantoor en in de kroeg?
Het antwoord is een 13-delig woord met als tweede letter een "i" ...

Ingezonden door: M. Monos, Deurne, België (12-08-2001)

ANTWOORD:
Op de vraag: Wat vinden Koot en Bie op kantoor en in de kroeg? Het antwoord is een 13-delig woord met als tweede letter een "i" ... Het gezochte woord is "dikkerdoenerij" uit Zoek jezelf

Ingezonden door: Glenn Beynon, Roosendaal (25-01-2002)

 
 
 
 
Marktplaats om vragen en items
met andere Koot & Bie-liefhebbers uit te wisselen
Quick Links
  Startpagina
  Vraag & Aanbod
  Gastenboek
  E-mail Webmaster
HomePage De tiepetjes van Koot en Bie De interactieve Koot en Bie Quiz Geluidsfragmenten van Koot en Bie Teksten van Koot en Bie Diversen, waaronder Bibliografie,  Jacobse & Van Es, Gé en Arie, en meer .. Ruilbeurs: gevraagd en aangeboden Koot en Bie Startpagina